tiistai 3. huhtikuuta 2012

stronger than ever.

No okei, ehken oo taas iha vahvimmillani, mut ainaki vahvempi ku eile:) taino tää päivä oli parempi ku eiline:) ne kaks kusipäätäki rauhottunu, taino ainaki toine niistä oli tänää taas iha mukava. Mentii sit köksätunnillaki kisa et kumpi syö enemmä, no mut siitä lisää kohta:D nojoo päivä alko iha normaalisti liikunnalla, johon en sit taaskaan osallistunu, ku toi polvi on vähä vammane..ois kyl ollu kiva päästä vähä tanssii, mut en mä sit jaksanu. No liikuunta tuntie jälkee si länälle käymää pari kaverikaa ja siitä enkun tunnille. Se oli yllättävän hiljanen tunti, kukaa ei ees saanu kapua:o mut joo sit oliki jo ruokkis ja lähin sitte taas länälle piian kaa, ja tullaan sit takasi kooululle, ni joku vitun salmine tulee antaa kapua?! no mitäs vittua, ei se ikinä anna kapua länästä, tai ainaki jos on venlan kaa, sillo se vaa sanoo et mis olitte ja sanoo et länäl ni se antaa vaa mennä. Tultii piian kaa siitä salmise ohi ni eii sehä vaa rupee valittaa ja ottaa nimet ylös ja tällee, piia sit jooutu kapuu, en sit tiä saanko huomenna kapu- vai jälkkälapun, mut joo ihasama, ei tota äiteekä näyttäny kiinnostavan. No seuraavaks oli tietysti salmise tunti ja se oli iha vittumaine. Enne se on ollu tosi mukava, mut tänää se oli iha kyrpä ottasa siä, en sit tiä kans.

No siitä äikä tunni jälkee välkkä ja en tainnu sillä välkällä si käydä enää länälle. Mut sitte, se ihana köksän tunti. Juu oli iha kivat tunnit, ne kaks millä olin ku olin vaa yhe tunni siä naulakoilla, ku oli vähä heikko olo. Meen sit suoraa pöytää vaa syömää jotai keltasta riisiä, broilerikastiketta ja sellasta hyvää appelsiiniaurinkokakkua.Söin sitte 2 lautasellista sitä ja pari jäätävän kokosta palaa sitä kakkua:d joo taisin voittaa sen lassenki syönti kisassa. Miks kukaa ei usko et pystyn oikeesti syömään tosi paljon!

No koulusta sitte kiertoreittie kautta kotii, koira ulos ja venailin et anssi tulee meille enne reenejää. Se sit tuli tänne ja oltii meillä hetke ja sen varmaa huomaa tosta mun kaulastaki:d eikiva:D No lähettii sit kävelee raholaa ja se meni reeneihinsä ja sit olin miskankaa hetke ja mentii kattoo anssi reenejä, ja sit melissaki tuli ja pyörittii siin hetki ja sit lähinki jo kotio. Nyt sitte istun täällä ja koitan keksiä tähä blogii jotai kirjotettavaa, ku ei tapahtunu mitää jännää:(  et sillee iha normitylsä päivä

ei kuviä vielkää:(

ENTIÄ OON LAULANU TOTA KOOKOPÄIVÄN, eikä ees oo krapulaa:(

<3 : marzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti