torstai 5. huhtikuuta 2012

lomaa

noni, en sitte eile kerinny kirjottaa, mut ei se mitää, kirjotan nytte sitte eilisestä ja tästä päivästä vähäse. tärkei asia on kumminki se että loma alko! :)

Eiline oli iha normi päivä sillee, mitä ny ruotsin tunti oli vähä mitä oli,sillä opettajalla tais mennä taas vähä hermot, mut ei se menoo haittaa:) valinnaine liikkaki meni iha normaalisti eli kuulin erkolta pienet huudot. Anteeks mitäs mä sille voin et mun polvi on paskana ja mulla on liikuntakielto et en saa juosta. Sen mukaa mun ois kyl pitäny mennä juoksulenkille. No en sit menny ja lähin kävelee tohloppia ympäri. No lähettii lauran kaa ja vitut kumpikaa oo ikinä kävelly sitä ympäri, hienosti sit eksyttii. Eka mentii ylella ja oltii vähä sillee et mitäs vittua. No otettii siitä kuva et erkko uskoo et ollaan oltu siel. No sit käännyttii ympäri ja käännyttii siit jostai risteyksestä toisee suuntaa ja päädyttii melkei johki tohlopi rannalle, jossa laura si sano peltoo tohlopijärveks..sil ei oo kaikki iha hyvin:d otettii sit siitäki kuva et se yks uskois et ollaan siel, mut eei, mentii koululle ja saatii kuunnella taas kunno hermot ku ei osattu, eikä tultu juoksioita vastaa. Eikä sitä kiinnostanu ne kuvat, me oltii kuulemma iha paskoja ku ei osattu, kiitos erkko arvostan sua ♥ sieltä liikuntatunneilta sit kotii vilman kaa. Anssiki hilas pyllynsä meille siin jossai vaiheessa, ja sen kameraa jäi kiva muisto musta ja vilmasta:) no vilma sitte lähti ja jäätii anssin kaa meilla. Piti tehä yhessä jotai sen enkun esitelmää, mut mä taisin sitte nukahtaa, ku on vähä tota univelkaa:d toissa yönä lähetty ajaa puol 12 turkuu ja takasi, hakee siskon äijä pois sieltä:D no sain ainaki nukuttua hyvi siinä:) sitte anssi herätteli mut ku se oli tehny sen esitelmä ja sit otettii vaa iha rennosti siin meillä, ja sit äite heittiki sen jo kotia. Sen jälkee meninki sit suihkuu ja nukkuu.:)

No tääki päivä meni taas iha normaaleissa merkeissä. Oli joku pääsiäishartaus koululla, mut päätettii lauran kaa lähtee menee ku se oli meijä hyppytunnilla:d mentii sit lauralle ja tultii sieltä musiiki tunnille, länän kautta;)  no sit oli musiikkia ja äikkää. Sit oliki jo ruottin tunti, mitäs täs ouduin taaas kuunteleen sen opettajan huudot, ku kirill sano sitä apinaks:d ja sit se huus koko luokalle, ja jos nauro sai jälkkää, tais silläki olla paska päivä. No kyl sen näki jo sen naamastaki. No päivän viimene tunti, enkkua <3 ai vittu ku rakastan sitä opettajaa. Tai no mikäs siinä ku päästään aina puoltuntia aikasemmi ku se ei jaksa kattoo meitä, se on jo lähtenny parilta tunnilta itkie pois ku sil on meny hermot:d lukittin sen sit kerra luokastaki ulos, ei se mitää:) no päästiin ajoissa taas, ja hipsuttelin kotio ja heitin laukun ja lähin hetkeks piian ja hertan kaa ulos, ja siitä sit kauppaa sisko kaa ja taas ulos niite kahe kaa, ja sit viä moikkaa sonjaa:) nyt istun jo kotona dataamassa,vaik pitäs olla pakkaamassa noita tavaroita ku lähetää aamul 5-7 välii ajaa ouluu, siä sit vietän puolet lomastani, vähän ehkä vituttaaa mut joo mää varmaa kohta hipsuttelen nukkuun, öitä ! :)

juu kerran tääl vaa ollaa nuoria.

<3 : marzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti