maanantai 2. huhtikuuta 2012

huorat

joo voisitteko kertoo mikä meijä koululaisia vaivaa? kaikki on niitte mielestä huoria. En kyl tiä mitä mää ja venla ollaa tehty et oltais huoria. Viime perjantainaki sain kuunnella luokkalaisilta ku oon tälläne paska huora joka jakaa kaikille ilmatteeks?  Ja sitä kun oon nii helvetin ruma. No anteeks mitäs vittua mää ulkonäölleni voin. Ja muutenki kaikki menee vähä päi vittua. Miks aina puolveuode seurustelu jälkee alkaa kaikki ongelmat, mikä siitä sillon tekee vaikeeta? Eikö voi vaa olla onnelline ja rakastaa, pitääkö kokoaja riidellä, taino ainaki mää haluasin vaa olla onnelline ja rakastaa rauhas, ilma riitoja, tai ilman et meijä luokkalaiset vittuilee siitäki.

No oli se muute iha perus koulupäivä, jos noita kusipäitä ei lasketa mukaa. Pääsimpähä viskoo sitä yhtäki ku se on taas haukkunu Venlaa huoraks ja juoksentelee Jehkistä pakoo. Nykyää aina ku oon lähössä länälle ni jehkine tulee siihe, että noni tytöt kääntykääs ympäri. Yritettii sit mennä kaverin kaa alatalon kautta länälle, ni eei jehkine tulee siihenki. vittu seki on aina edessä. kyl me silti sinne länälle päästii ku oltii vaa vitun ovelia. Kuviksen tunnilla oltii venlan kaa ihan avuttomia, taino se oli. Se ei iha osannu olla sotkematta., tai syömättä hiuksiaa. Olin sit venlan koira ja otin kokoaja sen hiukset pois sen suusta ja silmästä. No mut jos huomine päivä ois jo vähän parempi:)

Illalla sit, taino tossa pari tunni päästä pitäs lähtee koiran kaa tonne koiraradalle, harjottelee remmikäyttäytymistä, sit varmaa vähä ruokaa ja saunaan:)

mut biisiä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti